Εορτολόγιο

Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Η Ιδρυτική Διακύρηξη του Συνδυασμού “ΝΕΑΣ Δημοτικής ΑΡΧΗΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ” του Γιώργου Στέρπη

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ - "ΝΕΑΣ  ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ  ΑΡΧΗΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ"
Αλλαγή – Ανανέωση – Ελπίδα
Αγαπητοί συνδημότες
Διαπιστώνουμε ότι το υφιστάμενο μοντέλο διοίκησης αδυνατεί να ανταπεξέλθει στις προκλήσεις των καιρών και πως το ίδιο αυτό σύστημα έχει φτάσει σε πολιτικό αδιέξοδο. Νιώθουμε συνυπεύθυνοι για την πορεία του τόπου και καλούμε τους ακέραιους και αυτόφωτους συνδημότες μας να απεγκλωβιστούν από το παρακμιακό ανακυκλούμενο κατεστημένο και να συστρατευτούν μαζί μας ώστε να δώσουμε λύση και νέα πνοή στο Δήμο μας.
Ενδιαφερόμενοι για το μέλλον του Δήμου μας και όχι για το δικό μας στον Δήμο, ιδρύουμε τη νέα δημοτική παράταξη “ΝΕΑ Δημοτική ΑΡΧΗ ΤΑΝΑΓΡΑΣ”.
Ξεκινάμε από διαφορετικές πολιτικές, επαγγελματικές και κοινωνικές αφετηρίες επιδιώκοντας ως σύνολο να επιβάλλουμε την αλήθεια και την κοινή λογική φέρνοντας ουσιαστική δομική ανανέωση. Απευθυνόμαστε σε σκεπτόμενους πολίτες. Δεν στηριζόμαστε σε κομματικούς στρατούς και στεκόμαστε απέναντι σε μικροπολιτικά συμφέροντα και προσωπικές επιδιώξεις.
Γνωρίζουμε το μέγεθος των δυσκολιών και διακινδυνεύουμε για να πετυχούμε.
Δεν γνωρίζουμε αν θα εισακουστεί η έκκλησή μας. Θέλουμε όμως να μπορούμε να κοιτάμε αύριο στα μάτια τους συνδημότες μας λέγοντας τους: “εμείς τουλάχιστον τολμήσαμε...”.
Σας καλούμε να έρθετε σε επαφή μαζί μας, να συνδιαμορφώσουμε το πρόγραμμα και τις προτεραιότητες που πρέπει να δοθούν.
Τανάγρα, 05 Μαρτίου 2014
Γιώργος Θ. Στέρπης
Πρόεδρος Δ.Σ. Δήμου Τανάγρας / Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός
Στοιχεία επικοινωνίας: Τηλ.: 6936 703230 emai: gsterpis@gmail.com