Εορτολόγιο

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Μήνυμα αναγνώστη

Ο κύκλος των ομιλιών έκλεισε, πολλά ακούσαμε πολλά μας υποσχέθηκαν και ιδιαιτέρα από τον ακατονόμαστο που ακούσαμε μια από τα ίδια αλλά ξέχασε να μας διευκρινίσει  γιατί δεν τα έκανε αυτά τόσα χρόνια.
 Α…είχε πρόβλημα με την αντιπολίτευση και φέτος αποφάσισε να την πάρει με το μέρος του για να τελειώσει ότι είχε αφήσει στη μέση….

Ξέχασε να μας πει ότι πολλοί από αυτούς που έχει δίπλα του το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι τα χίλια και κάτι ευρώ που είναι το μηνιάτικο! Βέβαια έτσι είναι ο συνδυασμός, αποτελείται από μισθοφόρους επαγγελματίες που έχουν από τώρα μοιράσει τις καρέκλες που έχουν μισθό.
Τώρα θα μου πεις τόσα χρόνια που τα παίρνανε πάλι οι ίδιοι δεν χορτάσανε? ΌΧΙ δεν χορτάσανε, βλέπεις όταν ένας σύμβουλος είναι 16 χρόνια στην εξουσία με μισθό προέδρου του δημοτικού συμβουλίου η αντιδήμαρχος είναι εύκολο να την αφήσει την καρέκλα? Δεν είναι γιατί που θα βρει να κάθετε και να εισπράττει και να έχει και όραμα να εκσυγχρονίσει το Σχηματάρι και τον νέο δήμο.
Γεμίσαμε επαγγελματίες οραματιστές….με το αζημίωτο πάντα γιατί αν ξέρανε ότι δεν θα παίρνανε καρέκλα ποτέ ούτε από έξω δεν περνούσανε.
Υπάρχουν και άλλοι όμως που θέλουν να βάλουν τάξη στον δήμο και είναι υποψήφιοι  αλλά νερό δεν έχουν πληρώσει ποτέ και έχουν και τα μισά (για να μην πω όλα) ακίνητα αυθαίρετα!  Και από πρόοδο στην προσωπική τους ζωή…με περγαμηνές είναι στρωμένος ο δρόμος προς την επιτυχία !....και τώρα σου λέει ο προκομμένος ήρθε η ώρα με τις δοκιμασμένες ιδέες μου να φτιάξω και τον τόπο που θα μεγαλώσουν τα παιδιά μου.
Απορία έχω να δω με τι κριτήριο θα επιλέξει ο κόσμος την Κυριακή δήμαρχο, ελπίζω να πράξει το σωστό με σύνεση και λογική και να αλλάξει τα καθεστώτα με τους  πολιτικούς μαθουσάλες.

Ο αγράμματος.

Σχόλια tanagranews:  Αυτό το ¨πολιτικούς μαθουσάλες¨ που ανέφερε ο αγράμματος πολύ μας άρεσε, μακάρι αυτή η φράση να κεντρίσει το βλέμμα και την σκέψη του μυαλού τους  σε όλους τους πολίτες που την Κυριακή το πρωί καλούνται με την ψήφο τους να καθορίσουν για την επόμενη τετραετία το μέλλον του τόπου μας