Εορτολόγιο

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΛΑΖΑΡΟΥ ΜΑΥΡΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι στήριξαν τον αγώνα μας σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση και μας έδωσαν μια σημαντική παρουσία στο Δήμο. Για εμάς κάθε ψήφος είναι σημαντική και μοναδική γιατί την κερδίσαμε με τίμιο και ειλικρινή αγώνα.

Έναν αγώνα που δώσαμε, χωρίς τη συνδρομή κανενός κομματικού μηχανισμού, στηριζόμενοι αποκλειστικά στην προσωπική και συλλογική δουλειά, στις ιδέες και τις αξίες μας. Χαιρετίζουμε τους συμπολίτες μας που πίστεψαν στη διαφορετικότητά μας και υποσχόμαστε να δώσουμε αξία σε κάθε ψήφο που λάβαμε.

Σήμερα, μπορεί να μη σηκώσαμε το λάβαρο της νίκης, αλλά βρισκόμαστε ήδη στο μονοπάτι για την κορυφή του βουνού. Και η κορυφή είναι ο στόχος μας για να αλλάξουμε τις καθεστωτικές νοοτροπίες και να διεκδικήσουμε έναν πιο ανθρώπινο Δήμο για τον οποίο θα είμαστε περήφανοι. Επειδή εμείς προτιμούμε να αγωνιζόμαστε για υψηλούς στόχους που πετυχαίνουν, παρά να κερδίζουμε μικρούς και προσωπικούς στόχους που αποτυχαίνουν.

Για την επόμενη μέρα δεν κοιτάμε ούτε πίσω, ούτε κάτω. Κοιτάμε μπροστά. Ο αγώνας μας δεν σταματάει εδώ, αλλά αντιθέτως ξεκινάει από σήμερα. Αγώνας για να πολεμήσουμε τα κατεστημένα συμφέροντα και να υπερασπίσουμε τα πραγματικά συμφέροντα, αυτά των πολιτών.

Κλείνοντας, θέλω να ευχαριστήσω όσους στάθηκαν δίπλα μου μέχρι το τέλος, και άντεξαν στις πιέσεις των τελευταίων εβδομάδων και όσους ακόμα και σήμερα αντιστέκονται σε δελεαστικές προσφορές της τελευταίας στιγμής και ξεχωρίζουν για το σθένος και το θάρρος να υπερασπίζονται τα πιστεύω τους και τις επιλογές τους.

Θα είμαι πάντα παρών στον αγώνα του Νέου Δήμου Τανάγρας να γίνει ένας προοδευτικός Δήμος, υπερασπίζοντας με κάθε κόστος και με σκληρή δουλειά τις αξίες του πολιτικού πολιτισμού, της εντιμότητας και της ανθρωπιάς.

Το εκλογικό αποτέλεσμα δεν ήταν παρά μόνο η αρχή.

Ο πολίτες, μου έδωσαν τη δύναμη να παλέψω και να διεκδικήσω όλα εκείνα που θα κάνουν τον τόπο μας καλύτερο.

Ανυπομονώ να γνωρίσω όσους θα θελήσουν να σταθούν εμπόδιο σε αυτό το στόχο.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΛΑΖΑΡΟΣ Γ. ΜΑΥΡΑΚΗΣ

Σχόλια tanagranews :  Συγχαρητήρια στον κύριο Μαυράκη για τον τίμιο αγώνα που έδωσε. Εντύπωση στο δελτίο τύπου μας έκαναν οι παράγραφοι με τις τονισμένες μαύρες λέξεις ιδιαίτερης σημασίας….