Εορτολόγιο

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους συμμετείχαν στον συνδυασμό μας  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ  ΤΑΝΑΓΡΑΣ διότι ανταποκρίθηκαν κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου κατά τον καλλίτερο δυνατό τρόπο στην έκλυση μου για έναν αγώνα καθαρό και τίμιο χωρίς υποσχέσεις ταξίματα και απειλές ανεβάζοντας το επίπεδο της πολιτικής μας συμπεριφοράς, κάτι που είχε ανάγκη ο τόπος μας.
Επίσης να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες του νέου καλλικράτειου Δήμου Τανάγρας οι οποίοι μας εμπιστεύτηκαν και μας τίμησαν με την ψήφο τους.
Βέβαια στον δήμο μας όπως και στους περισσότερους δήμους της χώρας μας οι εκλογές επαναλαμβάνονται την δεύτερη Κυριακή καθόσον δεν υπέστη δυνατόν να εκλεγεί δήμαρχος την πρώτη Κυριακή.
Έτσι ο αγώνας συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρων και ελπίζουμε ότι οι συμπολίτες μας τελικά θα επιλέξουν εμάς να οδηγήσουμε τον τόπο μπροστά σε αυτήν την πρώτη δύσκολη και κρίσιμη περίοδο της εφαρμογής του καλλικράτη, με βαθιά πίστη στης αρχές της δημοκρατίας της αξιοκρατίας της εντιμότητας και προπαντός της διαφάνειας.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Κυριάκου Παναγιώτης
Δήμαρχος Τανάγρας
              &
Υποψήφιος δήμαρχος νέου
Δήμου Τανάγρας.